Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O Ραούλ επέλεξε τους 5 κορυφαίους στην ιστορία της Ρεάλ

Ο παλαίμαχος επιθετικός άφησε εκτός μεγάλα ονόματα της «βασίλισσας», όπως ο Μπουντραγκένιο, ο Πούσκας, ο Χουανίτο και ο Ούγκο Σάντσες, αλλά και τον εαυτό του! Στην κορυφή ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, στην πεντάδα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

O Ραούλ επέλεξε τους 5 κορυφαίους στην ιστορία της Ρεάλ
Ο Ραούλ Γκονθάλεθ, ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών της Ρεάλ Μαδρίτης (550 συμμετοχές - 228 γκολ) και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κλήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό να επιλέξει το Top-5 στην ιστορία της «βασίλισσας».

Στην κορυφή της λίστας τοποθέτησε τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο, λέγοντας: «Είναι σίγουρα ο Νο1. Δεν χωρά αμφιβολία γι’ αυτό». Στη συνέχεια ακολούθησε ο Φρανθίσκο Χέντο, ο οποίος συνέβαλε στην κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού τροπαίου. Οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται ακόμα στους Μαδριλένους. Ο λόγος για τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζινεντίν Ζιντάν (πλέον ως προπονητής) και Σέρχιο Ράμος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός λίστας έμειναν εξίσου σημαντικοί αθλητές της ιστορίας του συλλόγου. Φέρεντς Πούσκας, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, Χουανίτο και Ούγκο Σάντσες δεν βρέθηκαν στις επιλογές του 39χρονου πρώην επιθετικού, ο οποίος άφησε και τον εαυτό του εκτός πεντάδας!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v