Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς το ματς με τη Λάρισα

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με τους Ανδρούτσο και Ιντέγε και στη συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με την τουρκική Οσμανλισπόρ.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς το ματς με τη Λάρισα

Μόλις 14 δευτερόλεπτα κράτησε η αγωνία στο Καραϊσκάκη, αφού ο νεαρός Ανδρούτσος έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Λάρισας. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν τελικά με 2-0, με τον Ιντέγε να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο 9ο λεπτό και στη συνέχεια άρχισαν να σκέφτονται την αναμέτρηση με την τουρκική Οσμανλισπόρ.

Στο 14ο δευτερόλεπτο ο Γκόλιας έκανε λάθος, ο Σεμπά επωφελήθηκε, «χόρεψε» τον αμυντικό της ΑΕΛ και γύρισε στον Ανδρούτσο, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ για το πιο γρήγορο γκολ στη φετινή Σούπερ Λίγκα.
Οκτώ λεπτά αργότερα, μετά τη χαμένη ευκαιρία του Αβραάμ για την ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0.

Ο Φορτούνης έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Κόντορ δεν κατάφερε να διώξει, πετυχαίνοντας τον Ελιουνούσι, με τον Ιντέγε να βάζει την προβολή και να γράφει το τελικό 2-0!

Ο μοναδικός λόγος που το σκορ του ματς δεν πήρε... διαστάσεις ακούει στο όνομα Γεννάδιος Ξενοδόχοφ, αφού ο γκολκίπερ της ΑΕΛ έσωσε ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες του Ολυμπιακού.

Στο φινάλε του αγώνα ήρθε ο τραυματισμός του Ιντέγε που έβγαλε τον ώμο του και είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Παρέδες, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Ανδρούτσος, Ρομαό (77’ Ρέτσος), Ελιουνούσι, Φορτούνης (81’ Ανσαριφάρντ), Σεμπά, Ιντέγε (70’ Καρντόσο).

AEΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Τικό, Φάρκας, Γκόλιας, Κόντορ, Μασαλέσα, Βαρέλα (46’ Γκουλουζάντε), Ναζλίδης (77 Ρέγες), Ικλαουνιεκς, Αβραάμ (57’ Καπός).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v