Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Λευκή ισοπαλία» στο Καραϊσκάκη

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά, αλλά δεν βρήκαν το γκολ που θα τους έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Μάλστα από το 74’ υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Βιάνα.

«Λευκή ισοπαλία» στο Καραϊσκάκη

Σε μια εβδομάδα στην Άγκυρα θα γίνει γνωστή ποια ομάδα από το ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Οσμανλισπόρ θα πάρει την πρόκριση για τους «16» του Europa League, αφού οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο μηδέν στο Καραϊσκάκη.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα νευρικό και είναι ενδεικτικό ότι σε διάστημα 21 λεπτών ο Γάλλος διαιτητής Μπουκέ έδειξε τέσσερις κίτρινες κάρτες στους Φιγκέιρας, Ρέτσο, Κάρλος και Εντιεγέ. Στο 11’ οι Πειραιώτες ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Μποτία μετά από μονομαχία με τον Τσαγκιράν, αλλά ο διαιτητής έδειξε «παίζετε», θεωρώντας ότι οι δύο παίκτες αλληλοτραβήχτηκαν.

Στο 41’ ο Καρτσεμάρσκας «έβγαλε» τόσο το σουτ του Μποτία μέσα από την περιοχή στο 41’, όσο και αυτό του Καρντόσο ένα λεπτά αργότερα. Στο 55’ ο Σεμπά έκανε ωραία κίνηση και σουτ έξω από την περιοχή, με τον Καρτσεμάρσκας να διώχνει και τρία λεπτά μετά ο πορτιέρε της Οσμανλισπόρ έβγαλε με εντυπωσιακή επέμβαση τη σουτ του Μάρτινς που είχε κατεύθυνση το «Γ» της εστίας.

Όμως στο 74’ ο Βιάνα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, ο οποίος θεώρησε πως πάτησε τον Προχάτσκα και ο Ολυμπιακός αναγκαστικά έμεινε πίσω.

Το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων και η πρόκριση στους «16» του Europa League θα κριθεί σε μία εβδομάδα στην Άγκυρα!

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (88' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71’ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76’ Ρομαό).

Οσμανλίσπορ (Μουσταφά Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγιεβιτς, Τσουρούσκου, Προχάτσκα, Πίντο, Κάρλος, Τσαγκιράν, Μπιφουμά (90’+4’ Γκιουβέν), Εντιαγέ, Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81’ Ρουσέσκου).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v