Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-0 από τη Σάλκε

Ο «δικέφαλος του βορρά», παρότι αγωνίστηκε σε μια κατάμεστη Τούμπα, γνώρισε βαριά ήττα από τη γερμανική ομάδα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση πριν καν γίνει ο επαναληπτικός στο Γκεϊζερκίρχεν.

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-0 από τη Σάλκε
Ο ΠΑΟΚ ήταν φουριόζος από το ελληνικό Πρωτάθλημα, η Τούμπα ήταν στο... πόδι από νωρίς, αλλά η Σάλκε έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και με το επιβλητικό 3-0 σχεδόν εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Και όμως ο «δικέφαλος του βορρά» ξεκίνησε τόσο θεαματικά, με τον Μάτος να έχει δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό, αλλά αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία καλή φάση για την ομάδα του Ίβιτς.

Αντιθέτως, οι «βασιλικοί μπλε» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τους Μπουργκσντάλερ (27΄), Μάιερ (82΄) και Χούντελαρ (90΄) και μετέτρεψαν τη ρεβάνς σε μια τυπική διαδικασία.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μαλεζάς, Βαρέλα, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ (76΄ Ενρίκε), Μυστακίδης (55΄ Κάμπος), Αθανασιάδης (85΄ Ουάρντα).

Σάλκε (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες, Νάλντο, Κολάζινατς, Σεπφ (46΄ Κέρερ), Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μάιερ, Καλιγκούρι (78΄ Κονοπλιάνκα), Μπουργκσντάλερ (84΄ Χούντελααρ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v