Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπεράριθμοι οπαδοί στο Nick Galis Hall

Ο Παναθηναϊκός απείλησε να μην κατέβει στον αγώνα, αφού παρά τη συμφωνία για ισάριθμους οπαδούς, οι «κίτρινοι» έχουν τους διπλάσσιους. Aποχώρησε από το γήπεδο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που δήλωσε ότι μετάνιωσε για την επιλογή της έδρας.

Υπεράριθμοι οπαδοί στο Nick Galis Hall

Επεισοδιακά ήταν τα προέρτια του τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αφού στο γήπεδο εισήλθαν (λογικά χωρίς εισιτήρια) υπεράριθμοι οπαδοί των «κιτρίνων». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε πολλά παράπονα στον Νίκο Λάσκαρη, για το γεγονός πως οι περισσότερες προσκλήσεις φαίνεται να έχουν καταλήξει στα χέρια των φίλων του Άρη.

Ο Γιαννακόπουλος ζήτησε να εκκενωθεί η εξέδρα πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αποχώρησε από το γήπεδο και λίγο αργότερα δήλωσε ότι μετάνιωσε για την επιλογή της έδρας. Οι «πράσινοι» έλεγαν ότι στο Αλεξάνδρειο βρίσκονται 1.100 φίλοι του «τριφυλλιού» και 2.500 φίλοι του Άρη!

Μάλιστα ο τελικός έφτασε μια ανάσα από τη μη διεξαγωγή του, αφού ο Παναθηναϊκός παρά τις συστάσεις είδε ότι δεν άλλαξε κάτι.

O τελικός άρχισε με μια ώρα καθυστέρηση...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v