Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση 4-0 τη Βέροια

Η βαριά ήττα από τη Σάλκε δεν εκτροχίασε τον «δικέφαλο του βορρά», ο οποίος επέστρεψε στις νίκες με το εμφατικό 4-0 κόντρα στη Βέροια με σκόρερ τους Πρίγιοβιτς (2), Ενρίκε και Πέλκα. Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα του Παράσχου 1-2 τον Παναιτωλικό.

O ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση 4-0 τη Βέροια

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση με τη Βέροια με το ευρύ 4-0, δείχνοντας ότι άφησε πίσω του την καταδικαστική ήττα από τη Σάλκε για το Europa League. Στο 17’ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ, όταν ο Σισοκό έκανε το τακουνάκι, θέλοντας να δώσει τη μπάλα στον Λόπεθ, ο Ενρίκε κυνήγησε τη φάση, έκλεψε και πέρασε τον πορτιέρε της Βέροιας, γράφοντας σε κενή εστία το 1-0.

Στο 41ο λεπτό ο Ενρίκε δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Βασιλαντωνόπουλο και ο διαιτητής Μπλάνας έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Πρίγιοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έγραψε το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρους μέρους, ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Πρίγιοβιτς πετάχτηκε και με φοβερή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «Γ», αφήνοντας… άγαλμα τον Λόπεθ. Το τελικό 4-0 σημειώθηκε στο 72ο λεπτό όταν ο Ουάρντα έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και κάθετη στον Πέλκα, ο οποίος με τρομερή λόμπα κρέμασε τον Λόπεθ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 για τον «δικέφαλο του βορρά».

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος (62’ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (53’ Πούγγουρας), Κίτσιου, Κάτσε, Σάκχοφ, Κάμπος (69’ Πέλκας), Ενρίκε, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τομάς (57’ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77’ Στόιτσεφ), Άρτσε (67’ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-2

Ο Πλατανιάς πέρασε από το Αγρίνιο με 2-1 κάνοντας πλέον όνειρα για ευρωπαϊκή έξοδο. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου επέβαλαν το ρυθμό τους, κράτησαν την μπάλα και από μια ανύποπτη φάση στο 26' κέρδισαν το πέναλτι με ατομική ενέργεια του Μανούσου, που ντρίπλαρε μέσα στην περιοχή τον Χαντάκια και ο τελευταίος τον ανέτρεψε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων, που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο 55΄ από εκτέλεση κόρνερ από τον Γιορέντε, ο Μανούσος πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Καρυπίδης εντελώς αμαρκάριστος με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0, βάζοντας πιο γερές βάσεις νίκης.

Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 80’ μετά από ατομική ενέργεια του Ρέι, χωρίς να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην τελική επικράτηση του Πλατανιά.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Ρότσα, Χαντάκιας, Κούσας, Πάουλο, Λόπες (69' Παπαδόπουλος), Μπράβο (58' Ρέι), Μάκος, Φάρλεϊ, Κλέσιο (74' Κουτρομάνος), Μαρκόφσκι.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Γιορέντε (89' Ντεβέσα), Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86' Μαραγκός), Στάθης, Μουνάφο, Μανούσος (75' Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς.

21η αγωνιστική
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017
Ατρόμητος – Ξάνθη 2-1
ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0
Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5
Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017
Πανιώνιος – Ηρακλής 1-0
ΠΑΟΚ – Βέροια 4-0
Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-2
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 19.30
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017
Λάρισα-Λεβαδειακός 19.30

Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 51
Πανιώνιος 41
ΠΑΟΚ 39
Παναθηναϊκός 38
Ξάνθη 33
Πλατανιάς 32
ΠΑΣ Γιάννινα 31
ΑΕΚ 30
Ατρόμητος 26
Παναιτωλικός 22
Κέρκυρα 22
Αστέρας Τρίπολης 20
Λάρισα 17
Λεβαδειακός 14
Ηρακλής 14
Βέροια 13

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v