Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

All Star Game με τη σφραγίδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Εντυπωσιακός ο Έλληνας άσος ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ανατολής, που γνώρισε την ήττα από τη Δύση με 192-182, σ’ ένα ματς χωρίς... άμυνες αλλά με μοναδικό θέαμα.

All Star Game με τη σφραγίδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το πρώτο All Star Game του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν άκρως εντυπωσιακό. Ο Έλληνας αστέρας είχε 30 πόντους με 14/16 δίποντα, 2/2 βολές και 0/1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος σε 22 λεπτά. Πάντως η ομάδα του (Ανατολή) ηττήθηκε από τη Δύση με 192-182.

Από το πρώτο λεπτό απόλαυσε τη συμμετοχή του και δεν έδειξε στιγμή «ψαρωμένος». Άρχισε με διαδοχικά καρφώματα, έκανε τάπα στον Άντονι Ντέιβις, πήρε το «πορτοφόλι» του Τζέιμς Χάρντεν και ανάγκασε τον Στεφ Κάρι να… προφυλαχθεί βλέποντάς τον να εφορμά προς το καλάθι.

Αν η Ανατολή κέρδιζε, θα ήταν ο MVP, ωστόσο τον τίτλο αυτό κατέκτησε o Άντονι Ντέιβις, που έκανε ρεκόρ στην ιστορία των All Star Game με 52 πόντους (42 ήταν το προηγούμενο του Γουίλτ Τσάμπερλεϊν το 1962) μπροστά στο κοινό του, αυτό στη Νέα Ορλεάνη. Από κοντά και ο περσινός MVP Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε 41 πόντους με τους νικητές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v