Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική προσθήκη προχώρησε η Ένωση, αφού ένταξε στο δυναμικό της τον 32χρονο φόργουορντ/σέντερ. Μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη κινεζική Qingdao DoubleStar Eagles.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαυροκεφαλίδη

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο (25/7/1984) φόργουορντ/σέντερ, Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Του πρώτου σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος με 14.5 πόντους, με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ανήκει στο ξεχωριστό κλαμπ των παικτών που έχουν αγωνιστεί και στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αττικής. Σε Ολυμπιακό (2007-211), Παναθηναϊκό (2013-2015) και ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (2001-2006).

Την σεζόν 2008-09 έπαιξε ως δανεικός στο Μαρούσι, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Ισπανία (Βαλένθια, Μπαρτσελόνα) και Ρωσία (Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης). Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την "Ένωση" έως και το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: "Η ΑΕK B.C. ανακοινώνει, ότι επιστρέφει στη «Βασίλισσα» ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο έμπειρος φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε σήμερα (20/02) συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v