Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι Κινέζοι στην Αθήνα για τον Ιντέγε

Παράγοντες της κινεζικής Τιανγίν Τέντα ήρθαν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Νιγηριανού που δεν κρατιέται! Ο Ολυμπιακός πιέζει για ν’ ανεβάσουν την προσφορά τους με δεδομένο ότι οι μεταγραφές στην Ασία ολοκληρώνονται σε μια εβδομάδα.

Οι Κινέζοι στην Αθήνα για τον Ιντέγε

Στην τελική ευθεία είναι η μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε από τον Ολυμπιακό στην Τιανγίν Τέντα. Άνθρωποι της κινεζικής ομάδας βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους», έχοντας στόχο να κλείσουν άμεσα τον Νιγηριανό, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Ασία ολοκληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου.

Ο 28χρονος επιθετικός πιέζει ώστε να κλείσει σήμερα το deal, αφού οι Κινέζοι του προσφέρουν σχεδόν τα τετραπλάσια από αυτά που παίρνει στον Ολυμπιακό. Του δίνουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 3,5-4 εκατομμύρια ευρώ.

Αντιθέτως στον Ολυμπιακό δίνουν 10 εκατομμύρια ευρώ, παρ’ ότι πέρσι υπήρχε προσφορά για 15 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Γουέστ Μπρομ.

Πάντως στον Ολυμπιακό περίμεναν ότι μπορεί να προκύψει πρόταση για τον Ιντέγε ή τον Καρντόσο και γι’ αυτό φρόντισαν να αποκτήσουν τον Ανσαριφάρντ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v