Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΠΑΟΚ έφυγε με ψηλά το κεφάλι- Έφερε 1-1 με τη Σάλκε

Η ήττα στην Τούμπα (0-3) αποδείχθηκε καταστροφική για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία (1-1) από την «Veltins Arena», αλλά αποκλείστηκε. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με τον Σεπφ, αλλά οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με αυτογκόλ του Νάστασιτς.

O ΠΑΟΚ έφυγε με ψηλά το κεφάλι- Έφερε 1-1 με τη Σάλκε

Ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία (1-1) στο Γκεϊζερκίρχεν και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη, αφού η ήττα στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη από τη Σάλκε (0-3) ήταν καταδικαστική.

Οι Γερμανοί παρ’ ότι δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, ανάγκασαν τον Γλύκο σε σπουδαία επέμβαση στο 21’ ενώ στο 23’ άνοιξαν το σκορ όταν έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του «δικέφαλου του Βορρά» με τον Σεπφ να πλασάρει εύκολα.

Το γκολ δεν «πάγωσε» την ομάδα του Ίβιτς, που απάντησαν άμεσα (25’) με το αυτογκόλ του Νάστασιτς ύστερα από προσπάθεια του Κουλούρη.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» όσο περνούσαν τα λεπτά γινόταν ολοένα και πιο επιθετικός, στρίμωξε για τα καλά τους Γερμανούς, όμως τα χάλασε στην τελική προσπάθεια. Στο φινάλε, οι δύο ομάδες χαλάρωσαν αρκετά – αφού τα πάντα είχαν κριθεί – με την Σάλκε να αγγίζει το γκολ στο 90+5’ όταν ο Κέρερ σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Χέβεντες νικήθηκε από τον εξαιρετικό Γλύκο.

Σάλκε (Μάρκους Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Χέβεντς, Νάλντο (71’ Μπαντστούμπερ), Νάσταζιτς, Γκέις, Σεπφ, Κολάσινατς, Μάιερ, Μπενταλέμπ (84’ Κέρερ), Τσούπο Μότινγκ (56’ Γκορέτσκα), Χούντελαρ

ΠΑΟΚ (Bλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Πούγγουρας, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ουάρντα (69’ Μπίσεσβαρ), Μυστακίδης (63’ Ενρίκε), Τζάλμα Κάμπος (77’ Πέλκας), Κουλούρης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v