Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσία συνταξιούχου στη διοίκηση της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η Ενότητα

Η Ενότητα δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για το θέμα.

Παρουσία συνταξιούχου στη διοίκηση της ΓΣΕΕ καταγγέλλει η Ενότητα

Μια υπόθεση που ξεκίνησε το 2017 στηλιτεύει η Ενότητα με ανακοίνωσή της. Αφορά μια επώνυμη καταγγελία που έγινε στις 11 Ιουλίου 2017, διά εξωδίκου δηλώσεως προς τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ, γνωστοποιώντας τα στοιχεία μέλους της Διοίκησής της που εμφανίζεται ως εργαζόμενος ενώ είναι συνταξιούχος εδώ και μία δεκαετία.

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ότι δεν μπορούσε να ερευνήσει την επώνυμη καταγγελία μας αφού δεν είχε τα απαιτούμενα στοιχεία. Στις 9 Αυγούστου 2017 ακολούθησε εξώδικο που εστάλη στον συνταξιούχο εκπρόσωπο της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, προκειμένου ο τελευταίος να δηλώσει επίσημα αν όντως είναι συνταξιούχος, αλλά όπως αναφέρεται, δεν υπήρξε απάντηση.

Ακολούθησε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την επίδειξη εγγράφων και από τη δίκη, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση, «προέκυψαν τα ακόλουθα:

• Ο Φ.Κ., μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, κατέχοντας μάλιστα και θέση σε αμειβόμενη επιτροπή, είναι συνταξιούχος από το 2009!

• Δήλωσε ότι απασχολήθηκε περιστασιακά τον Σεπτέμβριο του 2017! (μετά το εξώδικό μας) και φοβούμενος τις επιπτώσεις προς το δημόσιο μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για ποινικές ευθύνες, ενημέρωσε τον ασφαλιστικό του φορέα για την πρόσληψή του μία μέρα μετά το δικαστήριο!

Πριν από μερικές ημέρες κοινοποιήσαμε τόσο στη ΓΣΕΕ όσο και στον ίδιο όλα τα δικαστικά έγγραφα, ζητώντας εκ νέου την άμεση απομάκρυνσή του. Η νέα απάντηση της ΓΣΕΕ (προφανώς φωτοτυπία της πρώτης) ήταν ότι αν και ενημερώθηκε και πάλι δεν γνωρίζει αν είναι συνταξιούχος».

Μετά τα παραπάνω, η Ενότητα δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη «για να γκρεμίσει τη νοοτροπία ιδιοκτησιακής αντίληψης μίας συνδικαλιστικής παρέας που επιμένει να διατηρεί μερίδιο εξουσίας στην ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος μακριά από τους εργαζόμενους, με πλήθος επαγγελματιών "συνδικαλιστών" συνταξιούχων που κατέχουν θέσεις ευθύνης και φυσικά σε αμειβόμενες επιτροπές».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο