Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η παρουσία της Ελληνικής Ενωσης CFA στη ΔΕΘ

Ο Aντιπρόεδρος της «Ελληνικής Ένωσης CFA» δήλωσε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Ένωση, η οποία αποτελεί τον βραχίονα του CFA Institute στην Ελλάδα, να συμμετέχει στην πρωτοβουλία ενημέρωσης για το πρόγραμμα Roots.

Η παρουσία της Ελληνικής Ενωσης CFA στη ΔΕΘ

Στα πλαίσια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα/ομιλία για το πρόγραμμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών ”Roots”, στην οποία συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης CFA κ. Βύρωνας Κακλόπουλος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Περίπτερο, με τις ΗΠΑ να είναι η τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ, και ως σκοπό είχε την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδας σχετικά με το “Roots” και τη συμμετοχή τους σε αυτό. Το πρόγραμμα “Roots” έχει ως “Corporate Partners” την Τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική Τράπεζα ενώ υποστηρίζεται από το “American-Hellenic Chamber of Commerce”, το Υπουργείο Εξωτερικών και το “Global Federation of Competitiveness Council”. Σύμβουλοι του προγράμματος σε θέματα εκπαίδευσης είναι η «Ελληνική Ένωση CFA», το “Arizona State University” και η “Grant Thornton”.

Κεντρικοί Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γιώργος Χατζηνικολάου και ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος. Όλοι οι συνεργάτες του προγράμματος παρουσίασαν τον τρόπο υποστήριξης τους στο πρόγραμμα “Roots”.

Ο Aντιπρόεδρος της «Ελληνικής Ένωσης CFA» δήλωσε ότι είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Ένωση, η οποία αποτελεί τον βραχίονα του CFA Institute στην Ελλάδα, να συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή και να συνεισφέρει έμπρακτα στην οργάνωση του προγράμματος, παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό και τεχνογνωσία από τα Μέλη της.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη διεύθυνση: [email protected].

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v