Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εργα ανάπλασης σε περιοχές της Αν. Αττικής από τον Δεσμό

Τα έργα πραγματοποιήθηκαν με βασική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων η οποία δώρισε ποσό €271.260. Επιπλέον, με τη συνδρομή 23 εταιρειών, οργανώσεων και ιδρυμάτων, καθώς και 328 ιδιωτών, το συνολικό ποσό των δωρεών ανήλθε στα €527.484.

Εργα ανάπλασης σε περιοχές της Αν. Αττικής από τον Δεσμό

Παραδόθηκαν στους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς στις 10/7, σημαντικά έργα ανάπλασης στην Ανατολική Αττική. Τα έργα αποτελούν μέρος τη συνολικής παρουσίας και προσφοράς του Δεσμού, από τις πρώτες ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά.

Τα έργα πραγματοποιήθηκαν με βασική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (EIB), η οποία μέσω του EIB Institute δώρισε ποσό €271.260. Επιπλέον, με τη συνδρομή 23 εταιρειών, οργανώσεων και ιδρυμάτων, καθώς και 328 ιδιωτών, το συνολικό ποσό των δωρεών ανήλθε στα €527.484.

Τα έργα ανάπλασης αφορούν σε:

1. Πλήρη ανακαίνιση στην Παιδική Χαρά του Ν. Βουτζά (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Νυμφών)

2. Πλήρη ανακαίνιση στην Παιδική Χαρά εντός του αστικού ιστού στο Μάτι (Περικλέους 35)

3. Ανακαίνιση στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Μάτι Αττικής (ΝΑΟΜΑ) των αθλητικών γηπέδων Basketball & Beach Volleyball, της Παιδικής Χαράς, του δικτύου φωτισμού και λοιπού αστικού εξοπλισμού.

4. Τις προσεχείς ημέρες ολοκληρώνεται η διαμόρφωση των εισόδων, κερκίδων και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και η προσθήκη φωτισμού σε γήπεδο basket που εφάπτεται στην παιδική χαρά του Ν. Βουτζά.

Οι αναπλάσεις αποκαθιστούν, εκσυγχρονίζουν και αναβαθμίζουν περιοχές, δημιουργώντας και πάλι ευχάριστο περιβάλλον για συνάντηση των κατοίκων, κοινωνικοποίηση και ενίσχυση των δεσμών.

Οπως αναφέρει ο Δεσμός, τα έργα υλοποιήθηκαν σε στενή συνεργασία με τοπικούς φορείς, από την αρχική επιλογή των χώρων, μέχρι και την ολοκλήρωση τους.

Για την υλοποίηση επιλέχθηκαν κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και τα έργα πληρούν τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς ασφαλείας. Είναι σύγχρονα και απολύτως λειτουργικά, προσβάσιμα σε ΑμΕΑ και φιλικά προς το περιβάλλον (ηλιακά φωτιστικά σώματα, χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών κλπ)


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v