Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο φουλ η υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Τα έργα υπογειοποίησης αναμένεται να διαρκέσουν 12 έως 14 μήνες, διάστημα στο οποίο ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους. Οι μπουλντόζες δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς.

Στο φουλ η υπογειοποίηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Με εντατικούς ρυθμούς άρχισαν και συνεχίζονται τα έργα υπογειοποίησης στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ηδη οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά, ενώ έχουν τοποθετηθεί πινακίδες και μεταλλικές πόρτες σε όλες τις εισόδους του εργοταξίου.

Επιτρέπεται η διέλευση μόνο των οχημάτων τροφοδοσίας και των περιοίκων, όπως φαίνεται και από το στιγμιότυπο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης η οποία καταλήγει στην «Σκεπαστή» του παλιού γηπέδου. Η κάθετή της, η οδός Φωκών, θα πεζοδρομηθεί και τα αυτοκίνητα θα περνούν από κάτω, είτε για να συνεχίσουν την πορεία τους, είτε για να εισέλθουν στα... ενδότερα της «Αγιάς Σοφιάς» αν πρόκειται για τις αποστολές των ομάδων και για επισήμους.

Τα έργα υπογειοποίησης αναμένεται να διαρκέσουν 12 έως 14 μήνες, διάστημα στο οποίο ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους γύρω δρόμους.

«Σε φουλ ρυθμούς οι εργασίες για την υπογειοποίηση, που αποτελεί το βασικό συνοδευτικό έργο για τη λειτουργία του γηπέδου μας! Θωρακισμένος πλέον ο χώρος γύρω από το γήπεδο που αφορά το έργο της υπογειοποίησης και περικλείεται από την Πατριάρχου Κωνσταντίνου, την οδό Φωκών αλλά και τη Χρυσοστόμου Σμύρνης που οδηγούσε στην παλιά σκεπαστή!» αναφέρουν τα σημερινά post της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v