Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαμαρτυρία εργαζόμενων στην Υπηρεσία Ασύλου

Οι απεργοί δεν έγιναν δεκτοί από τον υπουργό Μετανάστευση, ανέφερε εκπρόσωπος του Σωματείου Συμβασιούχων. Βρίσκονται από την Παρασκευή σε απεργία διαρκείας μέχρι να ανακληθούν οι απολύσεις 17 συναδέλφων τους.

Διαμαρτυρία εργαζόμενων στην Υπηρεσία Ασύλου

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα έξω από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Ασύλου.

Τη διαμαρτυρία οργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων Συμβασιούχων Υπηρεσίας Ασύλου, ενώ συμμετείχε και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών, που σήμερα για το σκοπό αυτό προκήρυξε 24ωρη απεργία.

Το Σωματείο Συμβασιούχων έχει προχωρήσει σε απεργία διαρκείας για την απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης να εξαιρέσει από την ανανέωση των συμβάσεων 17 εργαζόμενους συμβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος του Σωματείου, οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν σήμερα να συναντήσουν εκ νέου τον υπουργό Μετανάστευσης, ωστόσο δεν έγιναν δεκτοί.

Το Σωματείο, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, συνεχίζει την απεργία μέχρι την άμεση ανάκληση της συγκεκριμένης υπουργικής απόφασης και κάνει έκκληση για οικονομική στήριξη των απεργών προχωρώντας στην ίδρυση απεργιακού ταμείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v