Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θέμα ζημιάς έθεσε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague

Να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και τη μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά, σημείωσαν οι «πράσινοι» στο Συμβούλιο των μετόχων.

Θέμα ζημιάς έθεσε ο Παναθηναϊκός στην Euroleague

Εξηγήσεις ως προς τη μείωση των εσόδων για τη διοργάνωση λόγω της οριστικής διακοπής της σεζόν της Euroleague έθεσε ο Παναθηναϊκός, στο Συμβούλιο των μετόχων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος έθεσαν θέμα μεγαλύτερης οικονομικής ζημιάς στους συλλόγους λόγω της οριστικής διακοπής της σεζόν και ζήτησαν «να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας». 

Συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό τονίστηκε: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με τη διακοπή. Όμως, περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και τη μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά. Γι' αυτόν τον λόγο θέλουμε να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v