Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Kleemann: Παρέδωσε 21 σύγχρονες ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

Οι νέες κλίνες θα τοποθετηθούν στις ΜΕΘ των δεκατριών βασικών και αναπληρωματικών νοσοκομείων αναφοράς, καθώς και σε νοσοκομεία των νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Kleemann: Παρέδωσε 21 σύγχρονες ηλεκτρικές κλίνες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

Οι 21 σύγχρονες ηλεκτρικές κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, δωρεά του Ομίλου KLEEMAΝN, παραδόθηκαν στο Υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος, Διευθύνων Σύμβουλος, και ο κ. Νίκος Κουκούντζος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου της KLEEMANN επισκέφτηκαν σήμερα το Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκαν με τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια για να τον ενημερώσουν σχετικά με την πραγματοποίηση της δωρεάς.

Ο Υπουργός ευχαρίστησε για τη δωρεά, η οποία συνεισφέρει στην περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού συστήματος Υγείας.

Οι νέες κλίνες θα τοποθετηθούν στις ΜΕΘ των δεκατριών βασικών και αναπληρωματικών νοσοκομείων αναφοράς, καθώς και σε νοσοκομεία των νομών Θεσσαλονίκης και Κιλκίς.

Πρόκειται για κλίνες Hillrom, οι οποίες μέσω της ασύρματης συνδεσιμότητάς τους παρέχουν την δυνατότητα να καταγράφονται με ασφάλεια και να παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα των ασθενών που είναι κρίσιμα για την ασφαλή και αποτελεσματική νοσηλεία.

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουκούντζος δήλωσε σχετικά:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και με στόχο να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην προσπάθεια της πολιτείας για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης του COVID-19, προχωρήσαμε στη δωρεά 21 σύγχρονων ηλεκτρικών κλινών ΜΕΘ προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Ελπίζουμε, ωστόσο ότι με την ορθή διαχείριση της κατάστασης από την πολιτεία, οι κλίνες αυτές να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν στην παρούσα συγκυρία και να μείνουν ως παρακαταθήκη για το εθνικό σύστημα υγείας».

Υπενθυμίζεται ότι οι 21 κλίνες θα τοποθετηθούν στα νοσοκομεία: ΓΝ Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», ΓΝ Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός», ΠΓΝ «Αττικόν», ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο», ΠΓΝ Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο», ΠΓΝ Λάρισας, ΓΝ Λαμίας, ΠΓΝ Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια», ΠΓΝ Ιωαννίνων, ΠΓΝ Ηρακλείου, ΓΝ Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», ΓΝΘ «Άγιος Παύλος», ΓΝΘ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» (οργανική μονάδα έδρας Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ), ΓΝΘ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», ΓΝΘ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΝΘ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης "ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ" και στο ΓΝ Κιλκίς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v