Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι εκπλήξεις που κρύβει το καλοκαίρι στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα διακοπών λανσάρισε ο όμιλος για το φετινό καλοκαίρι. Οι επιλογές που έχουν οι πελάτες του ξενοδοχείου και τι είναι το Value Pack. Ποιες είναι οι ειδικές προσφορές του Αυγούστου.

Οι εκπλήξεις που κρύβει το καλοκαίρι στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park

Ξεγνοιασιά και ασφάλεια είναι τα δυο ζητούμενα αυτό το καλοκαίρι που είναι εκ των πραγμάτων προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι διακοπές χωρίς… δεύτερη σκέψη καθίσταται στόχος στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park στην Κυλλήνη. Και για να τον πετύχει ο όμιλος κινητοποιήθηκε αναλόγως, ενώ παράλληλα φρόντισε να προσφέρει και ελκυστικά οικονομικά πακέτα για τους υποψήφιους ταξιδιώτες.

Όπως σημειώνουν στελέχη του ομίλου στο Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park όλα είναι απλά, αφού ο καθένας μπορεί να βρει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει. Τρία διαφορετικά πολυτελή ξενοδοχεία, εκατοντάδες στρέμματα πευκοδάσους πάνω από μία ατελείωτη παραλία, ατελείωτες γαστρονομικές επιλογές για κάθε γευστική παλέτα με σωστές αποστάσεις και μόνο σε εξωτερικούς χώρους, πολυτελείς βίλες πάνω στη θάλασσα με τα δικά τους gazebo, το πιο μεγάλο Aqua Park της Πελοποννήσου προσβάσιμο σε κάθε φιλοξενούμενο, προσωπική ομπρέλα και ξαπλώστρες για κάθε οικογένεια στην παραλία και στις πισίνες.

Οι αρμόδιοι διαβεβαιώνουν για ευλαβική τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε όλους τους χώρους, άκρως προνομιακά προγράμματα ενώ λανσάρισαν και πακέτο προσφοράς για τις οικογένειες, το Value Pack.

Το Value Pack με μόλις 15 ευρώ ανά ενήλικα και 5 ευρώ ανά παιδί ο πελάτης μπορεί να απολαύσει δωρεάν όλη μέρα καφέ, αναψυκτικά, νερό, σνακ, ελαφρύ μεσημεριανό, αλλά και τα παιδιά χυμούς, παγωτά, κρέπες τους και ειδικά σχεδιασμένο μεσημεριανό γεύμα, χωρίς να χρεώνεται τίποτα εξτρά. Επιπρόσθετα το Value Pack προσφέρει επιπλέον ετικέτες σε επιλεγμένο κρασί και ελληνικές μπύρες στη διάρκεια των υπολοίπων γευμάτων. 

Ειδικά για αυτόν τον Αύγουστο και ειδικά για όσους επιλέξουν το Olympia Oasis, το Value Pack επιτρέπει να απολαύσει ο πελάτης την Oasis Πλατεία με τις πολλές επιλογές σε γεύματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν πληρέστατα στο rivieraolympia.com για το πρωτόκολλο λειτουργίας Grecotel Stay Safe αλλά και για τις προσφορές διακοπών και τα value for money πακέτα διαμονής τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την προσφορά Long Stay με δωρεάν διανυκτερεύσεις («πληρώστε 6 νύχτες και μείνετε 7, 7 και μείνετε 8 ή 8 και μείνετε 10»), πρωινό και ημιδιατροφή για όλους, δωρεάν είσοδο στο Aqua Park, δωρεάν το παιδί στο δωμάτιο των γονιών έως 14 ετών, δωρεάν lunch box για τα παιδιά, πακέτο καλωσορίσματος με αντισηπτικά, προϊόντα καθαρισμού και λαχταριστά καλούδια και αναψυκτικά.

Τέλος τα μέλη του Privilege κερδίζουν έως 10.000 bonus πόντους για τον Αύγουστο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v