Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρήτη: Σύλληψη ιερέα μετά το «κήρυγμα» κατά της μάσκας

Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού στο Ρέθυμνο, αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε ένα διαφορετικό "κήρυγμα" κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία και στους μαθητές, προκαλώντας την αντίδραση γονέων.

Κρήτη: Σύλληψη ιερέα μετά το «κήρυγμα» κατά της μάσκας

Στη σύλληψη του Ιερέα που στο βίντεο φαίνεται να κάνει ένα διαφορετικό κήρυγμα από τα συνηθισμένα κατά τη διάρκεια αγιασμού στο Νηπιαγωγείο του Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο προχώρησε η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος ιερέας συνελήφθη με την κατηγορία της διέγερσης κατά νόμων.

Ο ιερέας, κατά τη διάρκεια του αγιασμού, αποφάσισε ξαφνικά να προχωρήσει σε ένα πρωτοφανές κήρυγμα κατά της μάσκας στα σχολεία και στους μαθητές.

Τα όσα έλεγε προκάλεσαν την αντίδραση των γονέων που βρίσκονταν στον χώρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χαρακτηρίζει αντισυνταγματική τη χρήση της μάσκας και να ζητάει να περάσει μία βόλτα από το σπίτι τους για να τους δείξει με στοιχεία ότι αυτά που λέει είναι σωστά.

Μάλιστα, όταν κάποιοι γονείς έδειξαν την αντίθεσή τους με όσα έλεγε και άρχισαν να του ζητούν να ολοκληρώσει, ώστε να πάνε και στις δουλειές τους, εκείνος ξεκίνησε νέα λεκτική επίθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v