Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορωνοϊός: Πέντε ελληνικά σχολεία έκλεισαν με το καλημέρα!

Η εμφάνιση κρουσμάτων ανάγκασε το υπ. Παιδείας να κλείσει σχολικά συγκροτήματα, δύο ημέρες μετά τον αγιασμό. Επιπλέον, σε ένα γυμνάσιο κλείνει μόνο ένα τμήμα.

Κορωνοϊός: Πέντε ελληνικά σχολεία έκλεισαν με το καλημέρα!

Το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, στο Ηράκλειο αναστέλλουν τη λειτουργία τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας, που αφορά στα σχολεία και τμήματα που κλείνουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Επιπλέον, σύμφωνα με την εν λόγω λίστα, έως τις 27 Σεπτεμβρίου αναστέλλει τη λειτουργία του και το τμήμα Β5 του 2ου Γυμνασίου Πύργου Ηλείας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Υπενθυμίζεται, ότι έως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v