Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συλληπητήρια Τσίπρα για τα θύματα του Ιανού

«Τούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών», δηλώνει. «Οταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες».

Συλληπητήρια Τσίπρα για τα θύματα του Ιανού

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια του εκφράζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, «για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν άδικα και τη συμπαράστασή μου στους συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται».

Στη σχετική ανάρτηση του στο Twitter, ο κ. Τσίπρας προσθέτει ότι «τούτη την ώρα αυτό που προέχει είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η επούλωση των πληγών» και πως «όταν έρθει η ώρα θα δούμε και τις ευθύνες».

Εν τω μεταξύ, με εντολή του Αλέξη Τσίπρα κατευθύνεται προς τις πληγείσες περιοχές στην Καρδίτσα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές. Το κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελείται από τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, τον τομεάρχη Εσωτερικών Κώστα Ζαχαριάδη, τον τομεάρχη Υποδομών Νίκο Παππά και την αναπληρώτρια τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη υπεύθυνη για την Πολιτική Προστασία, Χαρά Καφαντάρη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v