Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

Η ΑΒ Plus «διαβάζει» τις αγοραστικές σου συνήθειες και τις μετατρέπει σε… επιπλέον πόντους και 6ευρες επιταγές. Εσύ, το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου.

«Έξυπνες» προσφορές μόνο για σένα!

Κανείς δεν είναι ίδιος με τον διπλανό του. Ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπικότητα, κάνει τις δικές του επιλογές, θέτει και υπηρετεί τις δικές του προτεραιότητες. Αυτό ισχύει και στις αγορές μας. Θέλεις να σε αντιμετωπίζουν και να σε προσέχουν σαν έναν ξεχωριστό πελάτη, να νιώθεις μοναδικός, όχι ένας ακόμη από όλους, από τους πολλούς. Αυτό ακριβώς σου προσφέρει η ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα πιστότητας ΑΒ Plus.

Η κάρτα-ορόσημο για την ανταμοιβή των «πιστών» πελατών της ΑΒ, έχει εξελιχθεί ώστε να σου προσφέρει περισσότερα προνόμια, σε κάθε συναλλαγή σου στα καταστήματα ΑΒ, αλλά και στο ΑΒ Εshop. Και αν ακούσεις ή δεις τις «AB Plus Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα», να ξέρεις ότι είναι ακριβώς αυτό: Και «έξυπνες» προσφορές. Και μόνο για σένα! Προσφορές τις οποίες μπορείς να λαμβάνεις με επιπλέον πόντους AB Plus σε συγκεκριμένα προϊόντα που σε αφορούν βάσει των δικών σου αγοραστικών συνηθειών.

Κοινώς, αν σου αρέσει στην πίτσα σου να βάζεις μανιτάρια, τότε θέλεις να σου προτείνουν προσφορά για αυτά και αν έχεις αδυναμία στα γλυκά, θα βρεις την αγαπημένη σου λιχουδιά με επιπλέον πόντους !

Και επειδή θέλεις να σε προσέχουν, η ΑΒ Plus έρχεται να σου προσφέρει προσφορές και προνόμια «κομμένα και ραμμένα» στα μέτρα σου!

Τι πρέπει να κάνεις;

Μπες στο ab.gr, δημιούργησε γρήγορα τον δικό σου λογαριασμό και σύνδεσε σε αυτόν την κάρτα AB Plus. Ενεργοποίησε τη σχετική επιλογή, ώστε η AB να σε γνωρίσει καλύτερα αναλύοντας τις αγορές σου και να σου παρέχει «προσωπικές» προσφορές και περιεχόμενο. Έτσι, θα λαμβάνεις ενημέρωση για τις νέες προσφορές μέσω e-mail (ή viber). 8 νέες προσφορές κάθε εβδομάδα! Με ένα κλικ τις ενεργοποιείς (μέσω του λογαριασμού σου στο ab.gr ή στο ΑΒ app), τις εξαργυρώνεις με την αγορά των προϊόντων από τα καταστήματα της ΑΒ ή το ΑΒ Εshop και οι επιπλέον πόντοι προστίθενται στην κάρτα σου ΑΒ Plus.

Κάπως έτσι ούτε που έχεις καταλάβει πόσο γρήγορα έφτασες τους 200 πόντους και κέρδισες τις 6ευρες επιταγές έκπτωσης για τις επόμενες συναλλαγές σου (200 πόντοι=6ευρη επιταγή)!

Γιατί η ΑΒ Plus φροντίζει να σε επιβραβεύει για τις δικές σου, ξεχωριστές επιλογές και συνήθειες! Επειδή είσαι ο εαυτός σου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v