Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατροί από ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας ιατροί από τον όμιλο Υγεία, το Ιασώ και το Ερρίκος Ντυνάν ενισχύουν το δοκιμαζόμενο ΕΣΥ της Β. Ελλάδας. Εθελοντές και από δημόσια νοσοκομεία.

Γιατροί από ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη

Είμαστε σε πολύ κρίσιμη καμπή, τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας ενημερώνοντας τον τύπο. Όπως τόνισε στην Ευρώπη κάθε 17 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένας άνθρωπος στην Ευρώπη και αυτό δεν επιτρέπει βιαστικές κινήσεις σε ότι αφορά την άρση περιοριστικών μέτρων.

Στη Βόρεια Ελλάδα υπάρχει τεράστια πίεση σε ότι αφορά τον κορωνοϊό και γίνεται τιτάνια προσπάθεια στα νοσοκομεία τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και στα περιφερειακά. Ανακοίνωσε ότι εθελοντικά και για να στηριχθούν τα νοσοκομεία της περιφέρειας κλιμάκιο γιατρών από ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας μεταβαίνουν στην περιοχή: έντεκα από τον όμιλο Υγεία, τέσσερις από το ΙΑΣΩ και τέσσερις από το Ερρίκος Ντυνάν.

Την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν και οκτώ γιατροί από κρατικά νοσοκομεία. Στους τελευταίους ως «ευχαριστώ» η κυβέρνηση διπλασιάζει το μισθό για όσο διάστημα θα είναι αποσπασμένοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v