Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλεξανδρούπολη: Διάθεση θερμαινόμενων αιθουσών από τον Δήμο

Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους δημότες που θ' αντιμετωπίσουν κάποιο έκτακτο περιστατικό.

Αλεξανδρούπολη: Διάθεση θερμαινόμενων αιθουσών από τον Δήμο

Εν όψει των πυκνών χιονοπτώσεων αλλά και του παγετού, που αναμένονται και στη Θράκη από την Κυριακή, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ζαμπούκης, με στόχο την προστασία πολιτών που το έχουν ανάγκη, διαθέτει θερμαινόμενες αίθουσες φιλοξενίας στην Αλεξανδρούπολη, τα Λουτρά και τις Φέρες, για όσο διάστημα θα διαρκέσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Ειδικότερα, υπό το συντονισμό του Πολυκοινωνικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν ανοιχτοί και θερμαινόμενοι σε 24ωρη βάση, από το Σάββατο οι αίθουσες στο:

-Πολυκοινωνικό Αλεξανδρούπολης

-Πολύκεντρο Λουτρών

-Πολυκοινωνικό Φερών

-Ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο δημοτικό κάμπιγκ

Σημειώνεται ότι παράλληλα, όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να παράσχουν κάθε βοήθεια προς τους δημότες που θ' αντιμετωπίσουν κάποιο έκτακτο περιστατικό. Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να επικοινωνούν είναι τα εξής: Πολυκοινωνικό 2551026298 και στη Γραμμή Δημότη 2551022222 (επιλογή 3) και 2551350184

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v