Κέρκυρα: Βρέφος 47 ημερών με κορονοϊό μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα

Νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα λοιμωδών στην παιδιατρική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να εκτιμηθεί η συνολική πορεία της υγείας του.

Κέρκυρα: Βρέφος 47 ημερών με κορονοϊό μεταφέρθηκε στα Ιωάννινα

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με σκάφος από την Κέρκυρα στην Ηγουμενίτσα και εν συνεχεία με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα, βρέφος 47 ημερών.

Το βρέφος, το οποίο είχε βρεθεί θετικό στον covid την προηγούμενη εβδομάδα, νοσηλεύονταν από την Παρασκευή στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, όμως οι γιατροί εκεί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του σε τριτοβάθμιο νοσηλευτικό ίδρυμα, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Έτσι το βρέφος, συνοδευόμενο από τη μητέρα του και ιατρό, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία του, νοσηλεύεται σε ειδική μονάδα λοιμωδών στην παιδιατρική κλινική και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για να εκτιμηθεί η συνολική πορεία της υγείας του.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v