Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΚΕ: Να διατεθούν όλα τα αναγκαία μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Βίλια

Σε ό,τι αφορά στη Βόρεια Εύβοια, όπως σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν, γιατί ανασυγκρότηση της ζωής των κατοίκων της σημαίνει, αποζημιώσεις στο 100% για τις ζημιές, αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων, επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων τώρα, πριν είναι αργά.

ΚΚΕ: Να διατεθούν όλα τα αναγκαία μέσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Βίλια

«Αυτές τις κρίσιμες ώρες, με τον κίνδυνο τα Βίλια να γίνουν "δεύτερη Βόρεια Εύβοια"», το ΚΚΕ καλεί την κυβέρνηση «να διαθέσει όλα τα αναγκαία επίγεια και εναέρια μέσα για την κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς, για να μην είναι η επόμενη "επιτροπή ανασυγκρότησης", που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός, για τα Βίλια και την ευρύτερη περιοχή».

Σε ό,τι αφορά στη Βόρεια Εύβοια, όπως σχολιάζει το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «η κυβέρνηση δεν ξεγελά κανέναν, γιατί ανασυγκρότηση της ζωής των κατοίκων της σημαίνει, πρώτα απ' όλα, αποζημιώσεις στο 100% για τις ζημιές, αναδάσωση των καμένων δασικών εκτάσεων χωρίς "ναι μεν αλλά" και "αναδόχους", επίσπευση των αναγκαίων αντιπλημμυρικών έργων τώρα, πριν είναι αργά.

Ο,τιδήποτε άλλο αναλάβει να υλοποιήσει η αρμόδια επιτροπή του κ. Μητσοτάκη, το σίγουρο είναι πως δεν θα υπηρετήσει το λαό της Βόρειας Εύβοιας και τις επείγουσες ανάγκες του, αλλά όσους είναι στο "περίμενε" με τα επιχειρηματικά σχέδια στο χέρι!», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v