Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συρροή κρουσμάτων Δέλτα στο Ισραήλ μετά από διακοπές στην Ελλάδα!

Παιδί μολύνθηκε με την μεταδοτική παραλλαγή στην Ελλάδα, με τους γονείς να αγνοούν την ταξιδιωτική οδηγία για καραντίνα και να το στέλνουν στο σχολείο. Αποτέλεσμα, να μολυνθούν ακόμη 80 παιδιά!

Συρροή κρουσμάτων Δέλτα στο Ισραήλ μετά από διακοπές στην Ελλάδα!

Πάνω από 80 μαθητές στην πόλη Modiin του Ισραήλ εντοπίστηκαν με τη μετάλλαξη Δέλτα, με τον «ασθενή μηδέν» να έχει μόλις επιστρέψει από διακοπές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους New York Times. 

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, μια οικογένεια από το Ισραήλ επέστρεψε από διακοπές στην Ελλάδα στην πόλη Modiin, η οποία βρίσκεται μεταξύ Τελ Αβίβ και Ιερουσαλήμ. Σημειώνεται ότι στην πόλη πάνω από το 90% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι, σύμφωνα με τον δήμαρχο, καθιστώντας την μια από τις πόλεις με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμένων στον κόσμο. 

Ομως με την οικογένεια ταξίδευε και παιδί που δεν μπορεί να εμβολιαστεί λόγω ηλικίας και θα έπρεπε με βάση την ταξιδιωτική οδηγία να παραμείνει 10 ημέρες σε κατ' οίκον καραντίνα και να παρουσιάσει αρνητικό τεστ PCR.   Ωστόσο, οι γονείς έστειλαν το παιδί στο σχολείο με αποτέλεσμα να μολυνθούν με την παραλλαγή Δέλτα ακόμη 80 παιδιά. 

Ενα ακόμη περιστατικό υπό παρόμοιες συνθήκες έλαβε χώρα σε ένα ακόμη σχολείο στο Ισραήλ, καθώς η παραλλαγή Δέλτα δείχνει τα «δόντια» της και στο Ισραήλ, με 230 πολίτες να έχουν χάσει τη ζωή τους μόνο τον τελευταίο μήνα από τις επιπλοκές της νόσου. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v