Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσιτσιπάς: Αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν έχει κάνει εμβόλιο-Covid

«Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι σε θέση να παράσχω κανένα στοιχείο από τον ιατρικό μου φάκελο», είπε στο τουρνουά Indian Wells.

Τσιτσιπάς: Αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν έχει κάνει εμβόλιο-Covid

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος προκάλεσε αντιδράσεις στο US Open για τον χρόνο και τη διάρκεια των toilet breaks που πήρε, δήλωσε ότι οι ξηρές συνθήκες στο τουρνουά Indian Wells θα σημαίνουν λιγότερές επισκέψεις του στην τουαλέτα.

«Είναι πολύ ξηρό εδώ το κλίμα» είπε ο Τσιτσιπάς πριν από τον πρώτο αγώνα του στο τουρνουά στην έρημο της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου είναι Νο2 του ταμπλό.

«Αυτό είναι καλό για μένα γιατί ιδρώνω λιγότερο, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνω λιγότερα toilet breaks, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν λιγότερα παράπονα. Επομένως, πολύ καλό σημάδι μέχρι στιγμής» είπε χαμογελώντας.

Ο Τσιτσιπάς επέμεινε τότε ότι ήταν αθώος, καθώς δεν υπάρχουν χρονικοί περιορισμοί στα toilet breaks.

Το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης αρνήθηκε σε σχετική ερώτηση να πει εάν έχει εμβολιαστεί κατά της Covid-19.

«Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι σε θέση να παράσχω κάποιο στοιχείο από τον ιατρικό μου φάκελο» είπε.

«Η Καλιφόρνια είναι ένα εξαιρετικό μέρος για τένις, με υπέροχο κόσμο και ιδανικές συνθήκες. Η οργάνωση είναι απλά υπέροχη και κάθε παίκτης είναι ενθουσιασμένος που βρίσκεται εδώ. Οι Αμερικανοί αγαπούν τον αθλητισμό. Το αμερικανικό κοινό εκτιμά το υψηλού επιπέδου τένις. Ασχολούνται πραγματικά με το τένις τα τελευταία χρόνια. Είχαν σπουδαίους τενίστες» πρόσθεσε.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει πέρα από τον 2ο γύρο στο Indian Wells, θα αντιμετωπίσει στον β΄ γύρο έναν εκ των Πέδρο Μαρτίινεθ και Ρομπέρτο Μαρκόρα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v