Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιάννης Αλαφούζος: Οποιος δεν μπορεί να φύγει

Έχετε έναν πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση, τόνισε μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Αλαφούζος: Οποιος δεν μπορεί να φύγει

Άγρια «κατσάδα» από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο άκουσαν οι παίκτες του «τριφυλλιού» στο «Γ. Καλαφάτης» το πρωί της Πέμπτης (09/12), πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, σε μία κίνηση που δεν... συνηθίζει, πήγε στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων» και τα «έψαλε» στους παίκτες για την κάκιστη πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και την 7η θέση, κάνοντας λόγο για «ντροπή» και τονίζοντας πως «η πόρτα είναι ανοικτή» για όποιον δεν μπορεί ή δεν θέλει.

«Είμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση.

Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Άρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε; Έβδομοι και γι' αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε. Έχετε έναν πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι, με τα τόσα γνωστά προβλήματα, ήμασταν 5οι.

Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας», τόνισε ο Αλαφούζος και κατέληξε στην ομιλία του με ένα «μήνυμα» προς όλους τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού:

«Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v