Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 11 Μαρτίου η απολογία Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Προκειμένου να μην γίνει σφαγή δικαιωμάτων κατηγορουμένου ζήτησε μια σύντομη αναβολή καθώς πρόκειται να μελετηθούν 300.000 σελίδες, δήλωσε συνήγορός του. Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει.

Στις 11 Μαρτίου η απολογία Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Νέα προθεσμία για τις 11 Μαρτίου προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της Novartis έλαβε από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του σχετίζονται με τη φερόμενη παρασκηνιακή ανάμιξή του στην υπόθεση της Novartis, αλλά και με δημοσιεύματα της εφημερίδας του, προκειμένου να ενοχοποιηθούν, χωρίς στοιχεία, πολιτικά πρόσωπα, από τα οποία τα περισσότερα έχουν ήδη από τις δικαστικές αρχές απαλλαγεί.

Κατά την αποχώρησή του από τον Άρειο Πάγο ο εκ των συνηγόρων του Γιάννης Μαντζουράνης, δήλωσε ότι προκειμένου να μην γίνει σφαγή δικαιωμάτων κατηγορουμένου ζήτησε μια σύντομη αναβολή καθώς πρόκειται να μελετηθούν 300.000 σελίδες.

Από την πλευρά του ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε ότι από το 2016 το FBI είχε αναφέρει στην κυρία Ράικου και από το 2017 στην κυρία Τουλουπάκη ότι υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v