Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπόθεση Novartis: Τρίτη προθεσμία για απολογία έλαβε η Τουλουπάκη

Τόσο κατά την είσοδο της κ. Τουλουπάκη όσο και κατά την αποχώρησή της από τον Άρειο Πάγο, έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 άτομα, τα οποία φώναζαν «Μπράβο, Ελένη» υπό τον ήχο χειροκροτημάτων.

Υπόθεση Novartis: Τρίτη προθεσμία για απολογία έλαβε η Τουλουπάκη

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της Βασίλη Χειρδάρη, προσήλθε σήμερα στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών στην υπόθεση της Novartis, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ζήτησε και έλαβε νέα, τρίτη κατά σειρά, προθεσμία για τις 4 Απριλίου 2022.

Τόσο κατά την είσοδο της κ. Τουλουπάκη όσο και κατά την αποχώρησή της από τον Άρειο Πάγο, έξω από το δικαστικό μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 άτομα, τα οποία φώναζαν «Μπράβο, Ελένη» υπό τον ήχο χειροκροτημάτων. Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν και ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Η κ. Τουλουπάκη αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας (σε βαθμό κακουργήματος) και τα πλημμεληματικού χαρακτήρα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση, της ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση, της παραβίασης δικαστικού απορρήτου και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v