Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Σύμφωνα με την Τροχαία ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση. Καλύτερη είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, κυρίως όμως στην Αθηνών - Κορίνθου.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Τροχαία ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στα διόδια Ελευσίνας, όπου παρατηρείται ανάσχεση. Καλύτερη είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας όπου ναι μεν η κίνηση είναι αυξημένη, αλλά υπάρχει σταθερή ροή.

Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί η τεράστια διαφορά που υπάρχει στον αριθμό των εκδρομέων που έφυγαν πέρυσι, εν μέσω λοκντάουν, από την Αττική για Πάσχα σε σχέση με φέτος. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας πέρυσι Μεγάλη Πέμπτη πέρασαν από τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 33.279 (15.552 από την Αθηνών- Κορίνθου και 17.727 από την Αθηνών - Λαμίας) ενώ φέτος πέρασαν συνολικά 115.534 αυτοκίνητα (67.251 από την Αθηνών - Κορίνθου και 48.283 από την Αθηνών - Λαμίας).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v