Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το Τζόκερ κληρώνει 2,2 εκατ. ευρώ την Τρίτη

Οι παίκτες του tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ έχουν επιπλέον την ευκαιρία να κερδίζουν απίθανα δώρα μέσω των εβδομαδιαίων κληρώσεων του προγράμματος επιβράβευσης TZOKER Stars.

Το Τζόκερ κληρώνει 2,2 εκατ. ευρώ την Τρίτη

Τουλάχιστον 2,2 εκατ. ευρώ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αύριο οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Στη χθεσινή κλήρωση σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, καθώς δεν βρέθηκε μεγάλος νικητής στην πρώτη κατηγορία για τα 1.888.888 ευρώ, ενώ τρεις παίκτες στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 23.075 ευρώ ο καθένας. 

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση για τα 2,2 εκατ. ευρώ μπορούν να πάρουν μέρος εύκολα και γρήγορα και μέσω του διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα, όσοι θέλουν να παίξουν διαδικτυακά ΤΖΟΚΕΡ μπαίνουν από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, στον λογαριασμό τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους, το οποίο λαμβάνουν και με επιβεβαιωτικό email. 

Στο TZOΚΕΡ online, oι παίκτες μπορούν να βρουν, μεταξύ άλλων, προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο μόνο με ένα κλικ.  

Η κλήρωση θα διεξαχθεί αύριο στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 αύριο το βράδυ.  

Super δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των TZOKER Stars 

Οι παίκτες του tzοker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ έχουν επιπλέον την ευκαιρία να κερδίζουν απίθανα δώρα μέσω των εβδομαδιαίων κληρώσεων του προγράμματος επιβράβευσης TZOKER Stars. Με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου, μαζεύουν αστέρια και παίρνουν μέρος στις αστεράτες κληρώσεις για απίθανα δώρα. Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς, τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις κληρώσεις των TZOKER Stars κάθε εβδομάδα. 

Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μπαίνοντας στο tzοker.gr ή κατεβάζοντας την ανανεωμένη εφαρμογή ΤΖOΚΕΡ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v