Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τελευταίου Tesla

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα 25α γενέθλια του παιχνιδιού. Τι δήλωσε ο τυχερός.

Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ο νικητής του τελευταίου Tesla

Ένας ακόμη τυχερός στη Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα αυτοκίνητο Tesla στην τέταρτη και τελευταία κλήρωση του Τζόκερ, με την οποία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα 25α γενέθλια του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. O τελευταίος νικητής που κέρδισε ένα Tesla Model 3 ήταν ο Χρήστος Ν., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Τζόκερ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον τυχερό υποδέχθηκαν, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του OΠΑΠ στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

«Έλαβα συμμετοχή μέσω της εφαρμογής του κινητού και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας από τους τυχερούς. Ελπίζω να χαρώ το αυτοκίνητο με την οικογένειά μου», ανέφερε ο νικητής του Tesla, Χρήστος Ν.

Οι προηγούμενοι τυχεροί του διαγωνισμού για τα Tesla

Συνολικά, το Τζόκερ κλήρωσε 4 αυτοκίνητα Tesla σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στις κληρώσεις γινόταν δωρεάν, καθώς δεν ήταν απαραίτητο να παίξει κανείς Τζόκερ για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Μεγάλος νικητής στην πρώτη εβδομαδιαία κλήρωση αναδείχθηκε ο Γιάννης Γ., από το Περιστέρι Αττικής, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Ο δεύτερος κατά σειρά νικητής του διαγωνισμού για τα Tesla βρέθηκε στη Ρόδο και ήταν ο Γρηγόρης Σ., ενώ τα δύο τελευταία Tesla που κλήρωσε το Τζόκερ βρήκαν κατόχους στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα ο Ηλίας Κ. και στη συνέχεια ο Χρήστος Ν. είδαν την τύχη να τους χαμογελάει και γιόρτασαν τα 25 Χρόνια Τζόκερ κερδίζοντας από ένα αυτοκίνητο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v