Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έρευνα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον «ψευτογιατρό»

Ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα για τον φυσιοθεραπευτή που εξαπάτησε 15 ασθενείς, εκ των οποίων πέθαναν οι 5. Τι δηλώνει ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας.

Έρευνα και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τον «ψευτογιατρό»

Έρευνα για την υπόθεση του 65χρονου από τα Καλύβια που παρίστανε τον νευρολόγο έχει διατάξει και ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης o οποίος δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες.

Oι καταγγελίες για τον φυσιοθεραπευτή πληθαίνουν, μεταδίδει η ΕΡΤ. Παριστάνοντας τον νευρολόγο, φέρεται να αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά για ψεύτικες θεραπείες, έχοντας εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, εκ των οποίων οι πέντε έχουν πεθάνει.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του σε μια προσπάθεια να εντοπίσει πιθανόν περισσότερα θύματα, ενώ εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων.

Την ανάληψη της εκπροσώπησης του 65χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί, έξω από το σπίτι του κατηγορούμενου. Μάλιστα, γνωστοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος των ΜΜΕ αλλά και κάποιων γειτόνων που εμφανίστηκαν και μίλησαν για την υπόθεση.

«Το εσωτερικό του σπιτιού είναι επιπέδου απόλυτης φτώχειας και δεν έχει σε καμία περίπτωση την εικόνα της δήθεν βίλας ενός πλούσιου εγκληματία απατεώνα. Συζητώντας μαζί του με έγγραφα στοιχεία, με ενημέρωσε ότι επί 40 χρόνια ήταν επίλεκτος με ιδιαίτερη επιστημονική υποδομή φυσιοθεραπευτής και, όταν θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη και εφόσον είμαι δικηγόρος του, θα παρουσιάσουμε όλα τα στοιχεία του επιστημονικού βιογραφικού του, ότι ήταν επί χρόνια φυσιοθεραπευτής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, ότι ήταν επί χρόνια προσωπικός φυσιοθεραπευτής κορυφαίων τενιστών, αθλητών του στίβου και αθλητών του ποδοσφαίρου και ότι έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους που χρειάζονται έναν πραγματικό φυσιοθεραπευτή με υψηλού επιπέδου σπουδές και με μετεκπαίδευση, είτε για να αποθεραπευτούν, όταν πάσχουν από ορθοπεδικές παθήσεις που θεραπεύονται, είτε για να βελτιώσουν τις συνθήκες του επιπέδου της ζωής τους, όταν είναι παράλυτοι ή πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας ή από ρευματοειδή αρθρίτιδα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v