Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis

Μαζί με ακόμη δύο άτομα, για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και διάπραξη απατών με τραπεζικά προϊόντα. Αποσπούσαν χρηματικά ποσά για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων.

Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis

Συνελήφθη προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis (ο επονομαζόμενος Μάξιμος Σαράφης), ενώ μαζί του συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρώην υπεύθυνος Επικοινωνίας της Novartis συνελήφθη με την κατηγορία σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, ταυτοχρόνως με τη διάπραξη απατών με τραπεζικά προϊόντα.

Από κοινού με άλλα δύο άτομα φέρεται να εξαπατούσε επιχειρηματίες, αποσπώντας χρηματικά ποσά για τη γρήγορη χορήγηση τραπεζικών δανείων, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, τα δύο ακόμα άτομα που συνελήφθησαν είχαν συνολικά αποσπάσει ποσό ύψους 600.000 ευρώ.

Την έρευνα διενεργεί το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο “Μάξιμος Σαράφης”, ο κουκουλοφόρος μάρτυρας που με τις διαβόητες “καταθέσεις” του στήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ μια άνευ προηγουμένου σκευωρία με στόχο δύο πρώην πρωθυπουργούς, έναν κεντρικό τραπεζίτη και επτά υπουργούς, εκθέτοντας τη χώρα διεθνώς, συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε τραπεζικές απάτες. Κι αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ που ανέθεσαν τη συγκεκριμένη δουλειά κι έστησαν τη σκευωρία της Νοβάρτις, στηριζόμενοι σε τέτοιους ανθρώπους, εμφανίζονται σήμερα κήνσορες της ηθικής, “τιμητές της νομιμότητας και της συνταγματικής τάξεως”».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v