Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης στον Τύρναβο

Η κοπέλα αντιμετωπίζει νοητική στέρηση. Αρνούνται τη χρήση βίας στη σεξουαλική επαφή οι ανήλικοι συλληφθέντες. Σε εξέλιξη έρευνες για τη συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό 22χρονης στον Τύρναβο

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να φθάσουν στο δικαστικό Μέγαρο Λάρισας οι τέσσερις ανήλικοι συλληφθέντες, μετά την καταγγελία μιας 22χρονης κοπέλας ότι τη βίασαν ομαδικά το περασμένο Σάββατο στον Τύρναβο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το παζάρι της περιοχής.

Οι τέσσερις συλληφθέντες, οι τρεις ηλικίας 16 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για τον βιασμό της 22χρονης, οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος απήγγειλε κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε άτομο ανίκανο -η κοπέλα αντιμετωπίζει νοητική στέρηση- ενώ ο τέταρτος, ηλικίας 14 ετών, κατηγορείται για συνέργεια στην ανωτέρω πράξη.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για τη συμμετοχή και άλλων ατόμων, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, πέντε είναι οι φερόμενοι ως δράστες.

Από την πλευρά τους, οι κατηγορούμενοι αρνούνται τη χρήση βίας στη σεξουαλική επαφή.

Επίσης συνελήφθησαν και οι γονείς των εμπλεκομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λάρισας.

Σήμερα η 22χρονη αναμένεται να εξεταστεί και από τον αρμόδιο ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου εξετάστηκε από γυναικολόγο του Νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v