Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για το μισθολογικό δημοσίων υπαλλήλων την Τετάρτη

«Μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ δίνει «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50€ μηνιαίως», αναφέρει ανακοίνωση σχετικά με το νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις.

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας για το μισθολογικό δημοσίων υπαλλήλων την Τετάρτη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 9.00 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών, θα πραγματοποιήσει η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τις μισθολογικές ρυθμίσεις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για το δημοσιοϋπαλληλικό κλάδο.

Όπως αναφέρει η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλήλων, σε ανακοίνωσή της: «Με αφορμή την κατάθεση, από την κυβέρνηση, του νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις το οποίο μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ δίνει «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50€ μηνιαίως, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 9.00πμ στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7).

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων στην συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 11.00πμ.

Διεκδικούμε:

  • Αυξήσεις, άμεσα, τουλάχιστον 10% για όλους τους Δ.Υ.
  • Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού
  • Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17
  • Αφορολόγητο στα 12.000€
  • Αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας
  • Κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ της ανεργίας
  • Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα από συλλογική σύμβαση εργασίας – καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v