Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την ΥΠΑ επισκέφτηκε κλιμάκιο της γερμανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γεώργιος Δριτσάκος συνομίλησε με τον Arndt Schoenemann, Chairman και CEO της DFS και δεσμεύτηκαν στην διατήρηση διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας σε θέματα αεροναυτιλίας.

Την ΥΠΑ επισκέφτηκε κλιμάκιο της γερμανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας και των διμερών σχέσεων με τους Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Αεροναυτιλίας, κλιμάκιο της Γερμανικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (DFS) πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Διοικητής της ΥΠΑ, κ. Γεώργιος Δριτσάκος συνομίλησε με τον κ. Arndt Schoenemann, Chairman and Chief Executive Officer (CEO) – DFS, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και δεσμεύτηκαν στην διατήρηση διαρκούς επικοινωνίας και συνεργασίας σε θέματα αεροναυτιλίας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, ο κ. Arndt Schoenemann ξεναγήθηκε στο ΚΕΠΑΘ-Μ και στην Προσέγγιση Αθηνών, από όπου διεξάγεται όλη η ροή κυκλοφορίας αεροσκαφών στο FIR Αθηνών και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v