Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θάνατος 20χρονης στα Ιωάννινα: Προκαταρτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Η νεαρή φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, ενώ νοσηλεύονταν με αμυγδαλίτιδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Θάνατος 20χρονης στα Ιωάννινα: Προκαταρτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια, διέταξε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο.

Η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μόλις ετέθη υπόψη του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων, στό πλαίσιο της διερεύνησης του θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της ενώ νοσηλεύονταν με διάγνωση αμυγδαλίτιδα στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο κορίτσι ώστε να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου της.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο πατέρας της 20χρονης δήλωσε: «Θέλω να προστατεύσω και τα υπόλοιπα παιδιά». Ενώ πρόσθεσε: «Δεν πέρασε όμως ποτέ ο πόνος και είχε πυρετό μέχρι που τελικά τη χάσαμε. Όταν το μάθαμε, μας έφυγε το τηλέφωνο από τα χέρια. Ο θεράπων ιατρός περιμένει επίσης την ιατροδικαστική εξέταση. Μας καθησύχαζαν για το παιδί, έλεγαν ότι θα του δώσουν διπλές αντιβιώσεις. Το κορίτσι έλεγε πως έχει πόνο στις αμυγδαλές και πυρετό».

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v