Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Σποράδες, Φθιώτιδα και Εύβοια

Προειδοποίηση προς τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους από αύριο πρωί και για δύο 24ωρα. Ποια σχολεία της Θεσσαλίας θα είναι κλειστά, πού θα γίνει τηλεκπαίδευση.

Μήνυμα 112 σε Θεσσαλία, Σποράδες, Φθιώτιδα και Εύβοια

Ήχησε το 112 για τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Φθιώτιδα αλλά και τη βόρεια Εύβοια, λόγω της κακοκαιρίας (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) που αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα από το 112 αναφέρει:

«Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) από πρωινές ώρες της 25/9 και για τα επόμενα δύο 24ώρα σε ευρύτερη περιοχή Θεσσαλίας, Σποράδες, Φθιώτιδα και τη βόρεια Εύβοια. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Νωρίτερα στο πλαίσιο διυπουργικής σύσκεψης λήφθηκε η απόφαση τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη και Τετάρτη να μη λειτουργήσουν κατά περίπτωση οι δημόσιες υπηρεσίες και σχολεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά, όλα τα σχολεία της Θεσσαλίας θα κάνουν μάθημα με τηλεκπαίδευση, εκτός από τις παρακάτω περιοχές, όπου τα σχολεία θα παραμείνουν εντελώς κλειστά: Παλαμάς, Φαρκαδόνα, Μεγάλα Καλύβια, Φαλάνη, Γιάννουλη (εργατικές κατοικίες), Κιλελέρ.

Το μεσημέρι, στο συλλαλητήριο που οργανώθηκε από το Δίκτυο Αγώνα & Αλληλεγγύης Λάρισας για τους πληγέντες από τις πλημμύρες υπήρξε μικρής έκτασης ένταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v