Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρασκευή το 3ο συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή πάνω από 500 επιστημόνων. Ποια θέματα θα βρεθούν στο επίκεντρο. Αναλυτικά το επιστημονικό πρόγραμμα.

Παρασκευή το 3ο συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών

Η Αναλογιστική Επιστήμη επανέρχεται στο προσκήνιο με την διεξαγωγή του 3ου Συνεδρίου της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με κεντρικό θέμα “Νέες Τεχνολογία και (Αντ) Ασφάλιση – Η επόμενη ημέρα” το συνέδριο θα αποτελέσει σημείο συνάντησης 500 και πλέον επιστημόνων της Αναλογιστικής Επιστήμης και της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την Ελλάδα καλλιεργώντας το έδαφος για ένα ευρύ φάσμα συζητήσεων, αξιολόγησης δεδομένων και διερεύνησης νέων προοπτικών για την εξέλιξη και αναβάθμιση της αναλογιστικής επιστήμης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τις εργασίες του συνεδρίου θα τιμήσουν με την παρουσία τους επιστήμονες και επαγγελματίες με διεθνή αναγνώριση από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι διαλέξεις διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων ομιλητών προσδίδουν ιδιαίτερο κύρος στο συνέδριο, το επιστημονικό πρόγραμμα του οποίου περιλαμβάνει εισηγήσεις, στρογγυλά τραπέζια (πάνελ συζήτησης) με εξειδικευμένα θέματα και ανακοινώσεις υψηλού επιπέδου.

Το 3ο Συνέδριο της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος στοχεύει στην προώθηση της Αναλογιστικής Επιστήμης και των εφαρμογών της στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα. Τρεις βασικές ενότητες πλαισιώνουν τον κεντρικό θεματικό άξονα του συνεδρίου α) Data science and new technologies, β) Climate change and ESG και γ) The Role of Actuaries.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ.

Αναλυτικά το επιστημονικό πρόγραμμα εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v