Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών. Υπήρξε μέλος της ανώτατης στελεχιακής ομάδας για σειρά ετών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil από συστάσεώς της. Η ανακοίνωση της εταιρείας.

Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη

Εφυγε από τη ζωή χθες Κυριακή σε ηλικία 93 χρονών ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, στέλεχος της Motοr Oil και δεξί χέρι του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ο Γ. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της Motοr Oil επί σειρά ετών. Υπήρξε παράλληλα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας.

Ο Γιώργος Αλεξανδρίδης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη γιγάντωση της Motοr Oil. Υπήρξε πιστός φίλος και σύμβουλος του ζεύγους Βαρδινογιάννη.

Παράλληλα, υπήρξε μεγάλος ευεργέτης για το νησί της Σκιάθου. «Αισθάνομαι χαρά και ευχαριστώ τον Θεό μου, που με αξίωσε να προσφέρω στους συμπολίτες μου», έλεγε.

Η ανακοίνωση της Motor Οil

Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετάμε τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil. Έναν άνθρωπο που υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης της Motοr Oil, πηγή έμπνευσης και συνοδοιπόρος της διαδρομής της Εταιρείας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της. Ένα λαμπρό μυαλό, μια πηγαία ψυχή, ένα πνεύμα με μοναδική οξύνοια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Η οικογένεια της Motοr Oil, καθεμία και καθένας από εμάς, θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό. Παράκληση της οικογενείας όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.
Εις μνήμην η Motor Oil πραγματοποιεί δωρεά €100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα».

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v