Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκατομμυριούχος με 3 ευρώ ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε €7,1 εκατ. Γιορτάζουμε τη μεγάλη επιτυχία του συμπολίτη μας, σαν να κερδίσαμε εμείς, δήλωσε η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος στην Αμαλιάδα.

Εκατομμυριούχος με 3 ευρώ ο υπερτυχερός του Τζόκερ

Ποδαρικό με κέρδη πολλών εκατομμυρίων έκανε ο Δεκέμβριος για τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε το τζακ ποτ της χθεσινής κλήρωσης. Ο τυχερός παίκτης, που ήταν ο μοναδικός μεγάλος νικητής στη χθεσινή κλήρωση, κέρδισε 7.116.585,95 ευρώ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο κατάστημα OΠΑΠ στην Αμαλιάδα, όπου παίχθηκε το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ, από το πρωί το κλίμα είναι πανηγυρικό. «Γιορτάζουμε τη μεγάλη επιτυχία του συμπολίτη μας, σαν να κερδίσαμε εμείς το ΤΖΟΚΕΡ. Έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας, από χθες το βράδυ, που ενημερωθήκαμε ότι ένας από τους πελάτες μας έγινε εκατομμυριούχος. Και να φανταστείτε ότι το δελτίο του, στο οποίο συμπλήρωσε αριθμούς της επιλογής του, κόστισε μόλις 3 ευρώ. Είχε εξαιρετική έμπνευση!», τονίζει η Παναγιώτα Λουρίδα, ιδιοκτήτρια του καταστήματος OΠΑΠ, το οποίο βρίσκεται στην Πλ. Λαζαράκη 3.

Talk of the town ο νικητής του ΤΖΟΚΕΡ

Από το πρωί, όλοι στην Αμαλιάδα μιλάνε για τον μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ, σύμφωνα με την κυρία Λουρίδα. «Από την ώρα που ανοίξαμε, όποιος μπαίνει στο κατάστημά μας, το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι για τον νικητή του ΤΖΟΚΕΡ. Δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε στα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά. Αυτές οι στιγμές είναι ανεκτίμητες για εμάς στο δίκτυο του OΠΑΠ, γιατί πιστεύουμε στην τύχη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε τι δηλώνει η ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος OΠΑΠ:

Κατάστημα OΠΑΠ με ιστορία 40 ετών και μεγάλες επιτυχίες

Το κατάστημα OΠΑΠ της Παναγιώτας Λουρίδα, που έχει ιστορία 40 ετών, έχει αναδείξει και άλλους νικητές στο παρελθόν. «Η τύχη δεν μας ξεχνά εδώ στην Ηλεία. Και άλλοι πελάτες μας έχουν κερδίσει μεγάλα ποσά σε διάφορα παιχνίδια. Η πιο πρόσφατη επιτυχία μας ήταν πέρυσι, που ένας πελάτης μας κέρδισε 200.000 ευρώ στα «Σμαραγδένια Εφτάρια» του ΣΚΡΑΤΣ», σημειώνει η κα Λουρίδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v