Δύο πανελλαδικές 48ωρες απεργίες κήρυξαν οι οδηγοί ταξί και αγοραίων

Από Δευτέρα και ώρα 5:00 π.μ. μέχρι και Παρασκευή στις 5:00 π.μ. Κινητοποίηση ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο. «Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται». Τρίτη και Τετάρτη χωρίς ταξί η Αθήνα.

Δύο πανελλαδικές 48ωρες απεργίες κήρυξαν οι οδηγοί ταξί και αγοραίων

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις των οδηγών ταξί και αγοραίων προχωρούν από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει από τη Δευτέρα 4/12/23 και ώρα 5:00 π.μ. και μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας. «Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται».

Από την πλευρά του, το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων στις 5 & 6 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία και εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v