Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαλαμίνα-Γυναικοκτονία: Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Μετά την καταγγελία η γυναίκα έμενε στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον ανήλικο γιό της. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 70χρονου συντρόφου της που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της.

Σαλαμίνα-Γυναικοκτονία: Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Ξυλοδαρμό από τον 70χρονο σύντροφό της είχε καταγγείλει πριν από λίγες ημέρες η 43χρονη που δολοφονήθηκε το πρωί στα Αμπελάκια Σαλαμίνας. Αναζητείται ο άνδρας από τις διωκτικές αρχές, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος και σε αυτόν επικεντρώνονται οι έρευνες.

Το θύμα το προηγούμενο Σάββατο κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία τον σύντροφό της στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας. Έκτοτε έμενε στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τον ανήλικο γιό της.

Σήμερα νωρίς το πρωί οι γείτονες άκουσαν δύο πυροβολισμούς, χωρίς όμως να είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, λίγο μετά τις 8 το πρωί η μητέρα της 43χρονης ήρθε στο σπίτι όπου και εντόπισε τη σορό της κόρης της και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς την θανάσιμα στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και μάλιστα την πυροβόλησε από ένα μικρό τζαμάκι που είχε η εξώπορτα. Τις έρευνες τώρα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v