Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι… ετοιμάζει η Nova και μας λέει ότι «Σε λίγες μέρες όλη η Ελλάδα βλέπει ΕΟΝ»;

Πολίτες της Αθήνας που περνούν από το κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας αναρωτιούνται τι να…σχεδιάζει η Nova, μέσα από την EON, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τι… ετοιμάζει η Nova και μας λέει ότι «Σε λίγες μέρες όλη η Ελλάδα βλέπει ΕΟΝ»;

Πόλο έλξης αποτελεί ένας τοίχος στο Γκάζι όπου εχθές ξεκίνησε να προβάλλεται το μήνυμα «Σε 3 ημέρες όλη η Ελλάδα βλέπει ΕΟΝ», δημιουργώντας μεγάλη προσμονή και ενδιαφέρον για το τι…ετοιμάζει η Nova μέσα από την πλατφόρμα της EON προς ΟΛΟΥΣ εν όψει των Χριστουγέννων. Σήμερα το ίδιο μήνυμα μας λέει ότι μένουν 2 μόνο μέρες!

Πολίτες της Αθήνας που περνούν από το κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας αναρωτιούνται τι να…σχεδιάζει η Nova, μέσα από την EON, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει αποκλειστικό και πλουραλιστικό περιεχόμενο και απλότητα στην χρήση.

Άλλωστε η ΕΟΝ προσφέρει μοναδικό ασυναγώνιστο περιεχόμενο όλες τις ημέρες κάθε εβδομάδα με μεγάλες διοργανώσεις: Super League, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga και Ligue1, την «επίσημη αγαπημένη» μας, την Εθνική ομάδα μπάσκετ στις διοργανώσεις της FIBA σε Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωμπάσκετ, τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, όλα τα Grand Slam του τένις, κ.α.

Παράλληλα, αποτελεί κινηματογραφικό προορισμό με δεκάδες πρεμιέρες ταινιών κάθε μήνα και με ένα πλούσιο On Demand κατάλογο με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών, ενώ δημιούργησε ένα απόλυτα ασφαλές και ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για παιδιά το EON kids, με πλούσιο παιδικό περιεχόμενο: 8 παιδικά κανάλια για όλες τις ηλικίες, που συνδυάζουν την διασκέδαση με τη μάθηση..

Και φυσικά με κορυφαία κανάλια θεματικού περιεχομένου η Nova προσφέρει γνώση και διασκέδαση μέσα από 12 κανάλια ντοκιμαντέρ.

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v