Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για ανώτερες και ανώτατες στρατιωτικές σχολές

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να σπουδάσουν στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα ή τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου.

Από Δευτέρα οι αιτήσεις για ανώτερες και ανώτατες στρατιωτικές σχολές

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης από τους υποψηφίους σπουδαστές/-τριες των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025, έδωσε το ΓΕΕΘΑ.

Όπως έχει ανακοινωθεί, οι υποψήφιοι-ες του διαγωνισμού θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω της σχετικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.asei-assy.mil.gr την αίτηση και τα δικαιολογητικά από την τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίουκαι ώρα 08:00 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 24:00.

Ως εκ τούτου, αιτήσεις υποψηφίων που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν ηλεκτρονικά πριν την 29 Ιανουαρίου 2024 θα θεωρούνται άκυρες και θα πρέπει να επανυποβληθούν εντός των ανωτέρω ημερομηνιών, όπως διευκρινίσθηκε από το ΓΕΕΘΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v