Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην έξοδο προς Μαρκόπουλο

Λόγω εργασιών κλειστή θα παραμείνει η έξοδος στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καθώς και ο συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο από τις 22:00 σήμερα 6/2 έως αύριο, Τετάρτη 7/2 στις 06:00. Οι εναλλακτικές για τους οδηγούς.

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην έξοδο προς Μαρκόπουλο

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 06/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 07/02/2024, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο (κόμβος 20) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Αεροδρόμιο προς Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

  • Οι διερχόμενοι από Ελευσίνα με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν δεξιά στη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου προς «Κορωπί» και στη συνέχεια στη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου να στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.
  • Οι διερχόμενοι από Αεροδρόμιο με προορισμό το Μαρκόπουλο, μπορούν να κινηθούν προς «Βάρη Κορωπί» μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, όπου θα στρίψουν στα φανάρια αριστερά με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v