Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη €3,8 εκατ. μοιράζει αύριο το Τζόκερ

Έπαθλα €100.000 θα κερδίσουν οι τυχεροί 5αρηδες. Κατάθεση δελτίων μέχρι και μισή ώρα πριν την κλήρωση.

Κέρδη €3,8 εκατ. μοιράζει αύριο το Τζόκερ

Τουλάχιστον 3,8 εκατ. ευρώ διεκδικούν αύριο το βράδυ οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, μετά από εννιά συνεχόμενα τζακ ποτ που σημειώθηκαν στο παιχνίδι χωρίς να βρεθεί νικητής στην πρώτη κατηγορία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων είτε σε κάποιο κατάστημα OΠΑΠ, είτε διαδικτυακά στο opaponline.gr, λήγει αύριο στις 21:30.

Έπαθλα των 100.000 ευρώ στα τυχερά 5άρια

Εκτός από τα 3,8 εκατ. ευρώ, όσοι συμμετάσχουν στην αυριανή κλήρωση διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, τα οποία μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας σε όλες τις κληρώσεις του, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Το τελευταίο δίμηνο, το ανανεωμένο παιχνίδι του OΠΑΠ έχει αναδείξει 47 τυχερά 5άρια, με κάθε ένα από αυτά να κερδίζει έπαθλα των 100.000 ευρώ. Επιπλέον, δύο μεγάλοι νικητές κέρδισαν 2,7 εκατ. ευρώ και 8,1 εκατ. ευρώ, καταθέτοντας τα τυχερά τους δελτία σε καταστήματα OΠΑΠ στα Χανιά και στον Κεραμεικό, αντιστοίχως.

Βραδιές ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα OΠΑΠ

Την τιμητική τους έχουν τα καταστήματα OΠΑΠ όλης της Ελλάδας, όπου αναδεικνύονται οι νικητές στις δυο πρώτες κατηγορίες του ΤΖΟΚΕΡ. Το δημοφιλές παιχνίδι γιορτάζει τα τυχερά 5άρια και τους μεγάλους νικητές με ξεχωριστές βραδιές και πολλές εκπλήξεις στα καταστήματα OΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v